Opbevaring af chokoladen

Opbevaring af chokoladen skal ske ved alm. stuetemperatur 13-22 grader, et mørkt sted. F.eks. et køkkenskab. Chokoladen må IKKE opbevares i køleskabet, da dette vil misfarve chokoladen pga. kulden. Desuden vil chokoladen kunne tage smag fra andre madvarer i køleskabet, og derved vil chokoladen ikke smage som den skal.

Chokoladen kan miste farven med tiden,det ændre dog ikke på smagen,da det er sukkeret som trækker op til overfladen og giver det ” hvide”look.

Vores chokolade er glutenfri,det er IKKE laktosefri. Det er nøddefri,men kan indeholde spor af nødder ( dog undtaget vores chokolade med nødder )

Opbevaring i f.eks. køkkenskab, hvori der er opbevaret uemballerede fødevarer der afgiver aroma, vil også kunne give chokoladen en anden smag.

Ingrediensliste : 

Ren mørk chokolade – Indgridienser : Kakao min 58%
(Kakaomasse, sukker, kakaosmør, emulgeringsmiddel sojalecithin,vanille,32 gr.sukker pr 100 gr.
Ren mælke chokolade – Indgridienser : Kakao min 37%
(Sukker, kakaosmør, mælkepulver, Kakao pasta, skummetmælkspulver,
emulgeringsmiddel sojalecithin,vanille, 32 gr.sukker pr 100 gr
Ren hvid chokolade – Indgridienser : Sukker, fløde pulver, kakaosmør,
emulgeringsmiddel sojalecithin,vanille, 32 gr.sukker pr 100 gr

Hvis farvet : Blå E133 – Gul E102 – Rød E124 – Sølv E174 – Guld E175
Der kan være spor af hasselnød, mandler samt gluten

Ved tvivlsspørgsmål er I meget velkomne til at skrive til os på info@chokodesign.dk eller ringe på 65325240 fra kl 8.00 - 15:45 og tale med vores kundeservice.