Beskrivelse
5 Poser knækket chokolade. Perfekt til smagsprøver, kager, dessert, varm chokolade etc.
Chokoladen har altid en holdbarhed på min. 18/24 mdr før bedst dato.
Her er der en masse god chokolade fra Belgiske Callebaut som smager fantatisk.
“Chokolade skal ikke gemmes – Det skal spises ”
Vi bruger ægte førsteklasses ingredienser til at lave vores fantastiske kreationer. Dette er hvad der virkelig adskiller
os. Vi bruger ‘’Trinitario’’, fra Venezuela; en ekstremt efterspurgt sort, der bruges i mindre end 10% af verdens
chokoladeproduktion. Vores chokoladeproducent er Belgiske Barry Callebaut.
Håndlavet chokolade?
Ja, alle vores fine chokolader er håndlavede. Der er ingen maskiner involveret. Hver stykke chokolade er gjort
færdigt i hånden for at give det realistiske eller rustne udseende. Det fødevaregodkendte sukkerpulver børstes på
med pensel, og sprøjtes ikke på med airbrush!
Opbevaring af chokoladen?
Opbevar det blot et mørkt og tørt sted (køkkenskab). Det anbefales ikke at lægge det i køleskabet eller i direkte
sollys.
Hvor længe holder chokoladen sig?
Mindst 12 – 24 måneder efter købet
500 gr.