slider-2

Brudstykker med hasselnødder i mørk,hvid og mælke chokolade

kr 65,00

Chokoladen er produceret i 58 Mørk, 32 % mælke samt hvid ( kakaosmør ) chokolade samt Brændte hasselnødder fra Belgiske Callebaut

11 på lager

Varenummer (SKU): C-827 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

🍫 Opdag ren chokoladeekstase med vores brudstykker! 🌰 Nyd det bedste af Belgisk chokolade i hvid, mørk og mælkevariant med knasende hasselnødder. 😋 Perfekt til kaffe, dessert eller når lysten til lækkert melder sig. 🎁 Giv en værtindegav med vores populære chokolade. Bestil nu og få hurtig levering! 🚚💨 #ChokoladeGlæde #BelgiskChokolade #Lækkerier

Hele pladen fuld …
… af rene, italienske smagsoplevelser. Fokuseret nydelse for øje, næse, gane og mave. En plade for enhver smag, som bid for bid lader tankerne rejse til landet, som er så rigt på god smag, gedigne råvarer og smukke landskaber.

Her kommer en spændende stribe af pladechokolader, som ikke falder i ét med mængden. Lys, mørk eller hvid håndlavet kvalitetschokolade, som er dekoreret med alt, hvad hjertet begærer – hasselnødder fra Piemonte.

Traditionen, passionen og det nænsomme håndværk bag lader sig ikke fornægte. Smagen er unik og original, fordi råvarerne er ædle, opskrifterne gamle, og produktionen særdeles omhyggelig.

Hver plade er et ægte kunsthåndværk i sig selv.

Vi bruger ægte førsteklasses ingredienser til at lave vores fantastiske kreationer. Dette er hvad der virkelig adskiller
os. Vi bruger ‘’Trinitario’’, fra Venezuela; en ekstremt efterspurgt sort, der bruges i mindre end 10% af verdens
chokoladeproduktion. Vores chokoladeproducent er Belgiske Barry Callebaut.
Håndlavet chokolade?
Ja, alle vores fine chokolader er håndlavede. Der er ingen maskiner involveret. Hver stykke chokolade er gjort
færdigt i hånden for at give det realistiske eller rustne udseende. Det fødevaregodkendte sukkerpulver børstes på
med pensel, og sprøjtes ikke på med airbrush!
Opbevaring af chokoladen?
Opbevar det blot et mørkt og tørt sted (køkkenskab). Det anbefales ikke at lægge det i køleskabet eller i direkte
sollys.
Hvor længe holder chokoladen sig?
Mindst 12 – 24 måneder efter købet

 

Vægt 120 gr.