Leveringsmetoder

E-mail bekræftelse.

Du vil modtage en e-mail på din ordre er Modtaget/Gennemført.HUSK AT TJEKKE DIN SPAM/UØNSKET MAIL MAPPE ! 

Lad os hjælpe dig.

Som kunde hos chokodesign.dk er du rigtig vigtig for os. Derfor vil vi gå langt for dig og din tilfredshed og står klar til hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Skriv til os på vores mail eller du må også meget gerne ringe til os, så sidder vores fantastiske team klar til at hjælpe dig.

Modtagelse af pakke.

HUSK ved transportskader, skal disse anmeldes direkte til Chokodesign.dk indenfor 24 timer efter modtagelsen af forsendelsen.

Vigtigt : medsend billede på mail info@chokodesign.dk ( venligst tag ikke billedet for tæt på ! gerne oppefra )

Vi anbefaler at åbne selve forsendelsen/emballagen straks ved modtagelse, for at sikre at indholdet ikke har taget skade.

Vedlagt Besked til modtager :

Man kan godt få vedlagt besked til modtager.Det skal blot skrives i kommentarfeltet.

Man kan også skrive hvilken dag man ønsker det leveret ( dog ikke søndag og helligedage )

Sendte Pakker

Vi bestræber os altid på at ekspedere og pakke ordrer hurtigst muligt – gerne så de kan afsendes samme dag som bestilling, hvis bestillingen er afgivet inden middags-tid. Ved højtider som jul, påske, mors dag og fars dag kan der forekomme ekstra ekspeditionstid

Alle vare afsendt fra CHOKODESIGN.DK vil blive pakket i yderst holdbare æsker. CHOKODESIGN.DK benytter sig af GLS/DHL   som er med til at sikre at alle pakker bliver håndteret med yderste forsigtighed.

Alle vores pakker er forsvartligt indpakket og med til at sikre mod stød og ligende. Der er påskrevet ” FRAGILE” på pakken ved levering.

 

Ved levering med GLS er der en leveringtids fra 1-3 hverdage.

Forsendelse med GLS priser :

Levering til pakkeshop : 55,00 kr.

Privatlevering: 70,00 kr.

Erhverslevering : 66,50 kr.

Pakning og forsendelse af Chokoladen :

Vi sender mange gaveæsker, og vi ved derfor hvor vigtigt det er, at Chokoladen bliver pakket rigtigt, så de er fine og indbydende, når de når frem til modtageren.

Vores forsendelses-kasser er fremstillet på mål, så de passer præcist til vores gaveæsker, og derved er det muligt at sende en æske uden at indholdet vælter rundt eller at chokoladen tager skade. Derudover er vi meget bevidste om, at alle varer beskyttes ekstra, samt at chokoladen er pakket ‘tæt’, så der ikke er luft i kassen under forsendelse. Dette gør vi ved brug af luftpuder, bobleplast el. silkepapir.

Når kassen når frem til modtager, kan chokoladen/æsken løftes op af forsendelses-kassen, og den fremstår pæn.

Skulle der ske skade på nogle varer under forsendelsen, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.

 

 

Ikke afhentede pakker i pakkeshop :

Hvis du ikke henter eller lader være med, at afhente den i pakkeshoppen, vil du blive opkrævet forsendelsesudgiften for at GLS returnerer pakken til os.( 57,50 dkk  )

Ved levering DHL express ( udlandet ) er der en levering på 2-5 hverdage – Chokodesign.dk sender ikke til UK ( Storbritanien ).

Omadressering af pakke :

Hvis der er skrevet forkert adresse – mangelende hus nr – forkert postnummer etc.. Vil man blive opkrevet et gebyr på 60,00 dkk som skal betales via mobilpay.

Skal jeg være hjemme ved leveringen ?

Som kunde behøver man ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Du skal blot angive et sted hvor budet må sætte kassen. ( hvis ikke der skrevet en kommentar vil der blive skrevet : ” Hvis ingen hjemme – må stilles i tørvejr/skygge” ) Vi har herunder lavet et par gode eksempler på hvor pakken kan sættes :

( Det er på eget ansvar pakken må stilles ! )

 • Garagen
 • Carporten
 • Foran Hoveddør
 • Foran dør i opgang (dette kræver at der altid vil være adgang til opgangen i dagtimerne )
 • Skur
 • Legehus
 • Hyndeboks på terrassen
[/grid_6]

Levering på arbejdspladsen

Du kan også vælge at få leveret din pakke på din arbejdsplads, du skal dog stadig huske at angive hvilken afdeling der skal leveres i, på den måde er vi helt sikre på at du får din chokolade hurtigst muligt. Vi har herunder lavet et par gode eksempler på hvor pakken kan leveres :

 • Leveres i Reception
 • Leveres i butik
 • Leveres i varemodtagelse
 • Leveres på lager
 • Leveres på kontor

Afhentning i vores butik

Du er også meget velkommen til at komme og afhente din pakke. Husk dog at krydse af i feltet “Afhentning i butik”. Når du får en mail fra os med at “din ordre er nu gennemført ” er din ordre klar til afhentning i butikkens åbningstid.
Lager / Kontor adresse
CHOKODESIGN.DK Kohaven 23 5300 Kerteminde

Hos chokodesign. kan du altid komme forbi vores butik og se alt vores chokolade,samt få smagsprøver.Der er åbent hverdage fra kl 8.00-16.00.Hos chokodesign. har vi et stort udvalg af gaveideer til værtindegaver/studenter/svendegilde/konfirmationer/jul/firmagaver m.m Vi glæder os til at se dig.Kør efter flaget “Chokodesign ” for enden af kohaven.Der kommer et firma på kohaven der hedder ” CC Design ” Det er IKKE Chokodesign !! Kør hen til indkørselen og op og parker der. Butik ligger der 🙂

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 16:00

Telefon

Tlf.: 65325240 fra kl 8.00 - 16.00

E-mail

E-mail: info@chokodesign.dk