Tilbud på firmagaver

Hvorfor vælge CHOKODESIGN.DK som leverandør ?

Chokolade kan alle jo lide, men dette chokolade må siges at være meget anderledes i forhold til traditionelt chokolade. Hos CHOKODESIGN.DK har vi specialiceret os i at lave chokolade formet som f.eks. værktøj. Vi bevæger os i de fleste brancher, hverenten det er chokolade firmagaver til Tømreren, Mureren, Kontor assistenten, IT Personalet, Receptioner, eller mange mange andre.

Ved at give disse chokoladegaver vil virksomheden helt sikkert blive husket. Hvad skal virksomheden vælge? Vi har dækket de fleste brancher ind, så her vil der være rig mulighed for at finde masser af chokolade som høre til i netop virksomhedens eller modtagerens branche.

Hvis du vil forbløffe dine kunder med en chokoladekreativitet takket være en eksklusiv form som et logo eller et typisk objekt: Chokodesign.dk tilbyder en unik service lige fra oprettelsen af ​​modellen og silikoneformen til realiseringen af ​​det færdige produkt i håndværkschokolade.
Vi laver enhver tilpasset fødevarekvalitet silikone gummiform baseret på en model, foto, tegning eller idé, du sender os.
Med et indledende omkostningsbidrag fra model, matrix, grafik og forme kan du gengive dit realistiske objekt eller et virksomhedsmærke til at foreslå dine kunder! Kontakt vores salgsafdeling, så får du mere information!

Special sammensatte æsker. Vi kan sammensætte æsker af chokolader vi allerede har i vores sortiment, således vil virksomheden kunne leverer en helt unik æske chokolade til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. Skulle der ønskes en anden overfladebehandling af emnet kan man om ovenover selv vælge i hvilken farve chokoladen skal have.

Special lavet chokolade til events og gaver.

Vi kan naturligvis næsten lave alt i chokolade. Læs mere om dette KLIK HER

Indhent et godt tilbud på firmagaver i chokolade

Ring på 65325240 fra kl 8.00 - 16.00 eller skriv en email på info@chokodesign.dk. Så vil vi være til rådighed, så vi sammen kan finde den perfekte firmagave.