Tilbud på firmagaver

Hvorfor vælge CHOKODESIGN.DK som leverandør ?

Chokolade kan alle jo lide, men dette chokolade må siges at være meget anderledes i forhold til traditionelt chokolade. Hos CHOKODESIGN.DK har vi specialiceret os i at lave chokolade formet som f.eks. værktøj. Vi bevæger os i de fleste brancher, hverenten det er chokolade firmagaver til Tømreren, Mureren, Kontor assistenten, IT Personalet, Receptioner, eller mange mange andre.

Ved at give disse chokoladegaver vil virksomheden helt sikkert blive husket. Hvad skal virksomheden vælge? Vi har dækket de fleste brancher ind, så her vil der være rig mulighed for at finde masser af chokolade som høre til i netop virksomhedens eller modtagerens branche.

Special sammensatte æsker. Vi kan sammensætte æsker af chokolader vi allerede har i vores sortiment, således vil virksomheden kunne leverer en helt unik æske chokolade til medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder. Skulle der ønskes en anden overfladebehandling af emnet kan man om ovenover selv vælge i hvilken farve chokoladen skal have.

Special lavet chokolade til events og gaver.

Vi kan naturligvis lave alt i chokolade. Læs mere om dette KLIK HER

Indhent et godt tilbud på firmagaver i chokolade

Ring på 65325240 fra kl 8.00 - 15:45 eller skriv en email på info@chokodesign.dk. Så vil vi være til rådighed, så vi sammen kan finde den perfekte firmagave.