Hvordan bliver det lavet?

Hos CHOKODESIGN.DK bruger vi kun de bedste råvare, chokoladen vi laver al vores chokolade af kommer fra det velkendte Callebaut i Belgien. Callebaut chokolade er en af verdens allerbedste chokoladeproducenter, som både går op i kvallitet og bæredygtighed, så både smag og den gode samvittighed harmonerer. Callebaut har eksisteret siden 1911 og er dermed en af verdens ældste og mest velrennomerede chokolade producenter. Så vi kan sikre jer kunder den bedste kvallitet og smag. Velbekomme

Her kan du se hvordan vores flotte chokolade bliver til.

Alt er håndlavet og unik. Så ikke to stykker er ens.

Når chokoladen er smeltet og har opnået den helt rigtige temperatur, fylder vi formene.

Formene er lavet af et helt specielt materiale som er fødevaregodkendt. Når formene har stået præcis længe nok til at chokoladen er størknet, tager vi chokoladen ud af formen.

Chokoladen er nu ved at være klar til at blive forarbejdet til at få lidt patina. Men først skal alle støbekanter naturligvis fjernes.

For at opnå den helt rigtige patina effekt på vores chokolader, pensler vi chokoladerne med et helt specielt sukkerpulver. Således vil chokoladen få det helt rigtige look.

Nu er chokoladen helt klar til den sidste finish.
Hvis vi ønsker at give chokoladen et rusten look, bruger vi den bedste kakopulver fra Callebaut. Denne Kakaopulver har den helt rigtige farve, således vil chokoladen fremstå som et stykke gammelt rustent værktøj.

Vi kan også opnå en finish som et ældre stykke slidt værktøj i realistisk look. Her påføre vi vores unikke sukkerpulver. Dette pulver kræver det helt rigtige strøj og tryk fra penslen for at opnå de helt rigtige udseende på chokoladen.