Beskrivelse
“Knibetang Håndlavet med omhu og lidenskab, er denne chokolade en ægte hyldest til håndværket! Inspireret af stolte traditioner og ægte håndværksmæssig ekspertise, er hver bid af vores Knibetang chokolade et symbol på dedikation og kvalitet.
Lad os tage dig med på en smagsrejse gennem vores chokoladeværksted, hvor hver ingrediens er nøje udvalgt for at fremhæve den autentiske smag og tekstur. Fra den første bid vil du opleve en symfoni af smag, der hylder den ædle kunst af chokolademageri.
Så lad os hylde håndværket og fejre traditionerne med vores Knibetang chokolade – den perfekte gave til den dygtige håndværker, der fortjener lidt ekstra forkælelse! 🎨🛠️✨”
Vi bruger ægte førsteklasses ingredienser til at lave vores fantastiske kreationer. Dette er hvad der virkelig adskiller
os. Vi bruger ‘’Trinitario’’, fra Venezuela; en ekstremt efterspurgt sort, der bruges i mindre end 10% af verdens
chokoladeproduktion. Vores chokoladeproducent er Belgiske Barry Callebaut.
Håndlavet chokolade?
Ja, alle vores fine chokolader er håndlavede. Der er ingen maskiner involveret. Hver stykke chokolade er gjort
færdigt i hånden for at give det realistiske eller rustne udseende. Det fødevaregodkendte sukkerpulver børstes på
med pensel, og sprøjtes ikke på med airbrush!
Opbevaring af chokoladen?
Opbevar det blot et mørkt og tørt sted (køkkenskab). Det anbefales ikke at lægge det i køleskabet eller i direkte
sollys.
Hvor længe holder chokoladen sig?
Mindst 12 – 24 måneder efter købet
indeholder 45 g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.