Special lavet chokolade

Kan det lade sig gøre?

Hos CHOKODESIGN.DK kan du få lavet alt i chokolade, det er kun fantasien der sætter grænsen. Dette er en  proces, og er mest brugt af virksomheder.

Hvad skal man gøre ?

Det første der skal laves er en form, denne form skal laves enten ved at lave en afstøbning fra en eksisterende ting, f.eks. en skruetrækker. Denne form vil vi kunne lave, og derefter støbe som chokolade. Findes der ikke en eksisterende ting i den korekte størrelse, skal der laves en prototype. Prototypen bliver enten lavet via en 3D Scanner, eller en ved at en skulptør laver en prototype i hånden, denne udformes som regl i ler eller special voks.
Når prototypen er lavet laver man en afstøbning i enten silicone eller plast, derefter kan disse produceres i det antal der passer til størrelsen af det færdige produkt.

Hvor mange styks skal jeg tage?

Vi har et minimums antal på 500 til 1000 stk alt afhængig af det færdige produkts størrelse. Dertil skal der påregnes minimum 25 forme ved 500 stk. chokolader. Det kan ikke lade sig gøre at lave 500 stk chokolade med kun 1 form. Antallet af styks man skal købe er naturligvis afhængig af det færdige produktets størrelse.

Indhent tilbud

Det  kan ikke lade sig gøre at komme med et konkret tilbud førend man har fået lavet en prototype. Derfor skal der påregnes udgifter allerede førend vi kan kan komme med helt konkrete priser. Grunden til dette er at alle ting skal have forskellig udarbejdelse på hver enkel form.

Ring på 65325240 fra kl 8.00 - 16.00 eller skriv os en email info@chokodesign.dk – Så vil vi være til rådighed.