Special lavet chokolade

Kan det lade sig gøre?

Hos CHOKODESIGN.DK kan du få lavet alt i chokolade, det er kun fantasien der sætter grænsen. Dette er en  proces, og er mest brugt af virksomheder.

Hvad skal man gøre ?

Det første der skal laves er en form, denne form skal laves enten ved at lave en afstøbning fra en eksisterende ting, f.eks. en skruetrækker. Denne form vil vi kunne lave, og derefter støbe som chokolade. Findes der ikke en eksisterende ting i den korekte størrelse, skal der laves en prototype. Prototypen bliver enten lavet via en 3D Scanner, eller en ved at en skulptør laver en prototype i hånden, denne udformes som regl i ler eller special voks.
Når prototypen er lavet laver man en afstøbning i enten silicone eller plast, derefter kan disse produceres i det antal der passer til størrelsen af det færdige produkt.

Hvor mange styks skal jeg tage?

Vi har et minimums antal på 500 til 1000 stk alt afhængig af det færdige produkts størrelse. Dertil skal der påregnes minimum 25 forme ved 500 stk. chokolader. Det kan ikke lade sig gøre at lave 500 stk chokolade med kun 1 form. Antallet af styks man skal købe er naturligvis afhængig af det færdige produktets størrelse.Leveringstid er 6/8 uger.

Indhent tilbud

Man er velkommen til at komme med sit ønske og høre om det er muligt at fremstille det ønsked.Prisen kan vi ikke komme med før vi kender vægten på chokoladen.Der skal påregnes en udgift på estimeret 3000/4000 kr + moms. for fremstilling af formen.Derefter kan vi komme med et tilbud på chokoladen.Estimeret pris vil typisk være  mellem 20,00 kr – 80,00 kr + moms pr. stk. alt afhængigt hvad str.på chokoladen er. Tilbuddet vil være afhæningt om det skal leveres i en æske eller cellofanpose.

Ting som ikke kan laves i chokolade :

Vi laver alt vores chokolade massivt – men der er nogle emner vi ikke kan lave fx. en vindmølle som 3d  etc. Det vil blive alt forskrøbeligt.

Ting som vi allerede har i vores sortiment :

Vi har mere end 1100 forskellige ting i vores katalog. Det er en mulighed for at komme med tilbud på disse, der skal ikke fremstilles forme til dem. Leveringtiden er 4/6 uger på allerede fremstillet forme.

Ring på 65325240 fra kl 8.00 - 16.00 eller skriv os en email info@chokodesign.dk – Så vil vi være til rådighed.