Kære kunder, vi vil gerne informere jer om, at vores butik, lager, og kontor vil være lukket fra mandag den 11. marts til og med fredag den 15. marts 2024 på grund af ombygning. I denne periode vil der ikke være forsendelse af varer. Vi beklager eventuelle gener dette måtte medføre. Tak for jeres forståelse. Med venlig hilsen Chokodesign.dk

KVALITET, HÅNDVÆRK & UNIKT DESIGN

Alle vores produkter er produceret i Danmark,( chokoladen er fra Belgien )  og derfor kan vi garantere dig den højeste kvalitet. Hos chokodesign.dk sætter vi kunden i fokus, og bestræber os på at efterleve vores vigtigste værdier som virksomhed – nemlig: ærlighed, pålidelighed og kvalitet. Dette synliggøres i vores ageren over for dig som kunde. Vi ved at kunden er det vigtigste element i en sund forretning, og vi vil gå langt for vores kundes tilfredshed.

Special lavet chokolade

Hos chokodesign.dk er vi eksperter i at skabe specialdesignede chokolader, der passer perfekt til enhver lejlighed, herunder virksomhedsgaver til begivenheder. For at kunne producere disse unikke chokolader kræver det, at vi har en fysisk genstand at arbejde ud fra, da vi skal skabe en individuel form til hvert enkelt stykke. Når formen er på plads, kan vi give dig et pristilbud på den specifikke chokolade, du ønsker. Vores dedikerede team er specialiseret i at omdanne dine ideer til lækre chokoladekreationer. Kontakt os for at komme i gang med at skabe noget helt unikt i chokoladeverdenen.

Klik her og se hvordan vi kan lave special lavet chokolade til netop din virksomhed .