Leveringsmetoder

E-mail bekræftelse.

Du vil modtage en e-mail på din ordre er Modtaget/Gennemført.HUSK AT TJEKKE DIN SPAM/UØNSKET MAIL MAPPE ! 

Lad os hjælpe dig.

Som kunde hos chokodesign.dk er du rigtig vigtig for os. Derfor vil vi gå langt for dig og din tilfredshed og står klar til hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Skriv til os på vores mail eller du må også meget gerne ringe til os, så sidder vores fantastiske team klar til at hjælpe dig.

Modtagelse af pakke.

HUSK ved transportskader, skal disse anmeldes direkte til Chokodesign.dk indenfor 24 timer efter modtagelsen af forsendelsen.

Vigtigt : medsend billede på mail info@chokodesign.dk ( venligst tag ikke billedet for tæt på ! gerne oppefra )

Vi anbefaler at åbne selve forsendelsen/emballagen straks ved modtagelse, for at sikre at indholdet ikke har taget skade.

Messaggio allegato al destinatario :

È possibile ricevere un messaggio al destinatario. Ha solo bisogno di essere scritto nella casella dei commenti.

È inoltre possibile scrivere il giorno in cui si desidera che venga consegnato (ad eccezione di Domenica e Giorni Santi )

Pacchetti inviati

Vi bestræber os altid på at ekspedere og pakke ordrer hurtigst muligt – gerne så de kan afsendes samme dag som bestilling, hvis bestillingen er afgivet inden middags-tid. Ved højtider som jul, påske, mors dag og fars dag kan der forekomme ekstra ekspeditionstid

Alle vare afsendt fra CHOKODESIGN.DK vil blive pakket i yderst holdbare æsker. CHOKODESIGN.DK benytter sig af GLS/DHL   som er med til at sikre at alle pakker bliver håndteret med yderste forsigtighed.

Alle vores pakker er forsvartligt indpakket og med til at sikre mod stød og ligende. Der er påskrevet ” FRAGILE” på pakken ved levering.

Per la consegna con GLS c'è un tempo di consegna da 1-3 giorni lavorativi.

Forsendelse med GLS priser :

Levering til pakkeshop : 49,00 kr.

Privatlevering: 65,00 kr.

Erhverslevering : 61,50 kr.

Pakning og forsendelse af Chokoladen :

Vi sender mange gaveæsker, og vi ved derfor hvor vigtigt det er, at kurvene bliver pakket rigtigt, så de er fine og indbydende, når de når frem til modtageren.

Vores forsendelses-kasser er fremstillet på mål, så de passer præcist til vores gavræsker, og derved er det muligt at sende en kurv uden at indholdet vælter rundt eller at kurven tager skade. Derudover er vi meget bevidste om, at alle varer beskyttes ekstra, samt at kurven er pakket ‘tæt’, så der ikke er luft i kassen under forsendelse. Dette gør vi ved brug af luftpuder, bobleplast el. silkepapir.

Når kassen når frem til modtager, kan kurven løftes op af forsendelses-kassen, og den fremstår pæn.

Skulle der ske skade på nogle varer under forsendelsen, hører vi naturligvis meget gerne fra dig.

 

 

Ikke afhentede pakker i pakkeshop :

Hvis du ikke henter eller lader være med, at afhente den i pakkeshoppen, vil du blive opkrævet forsendelsesudgiften for at GLS returnerer pakken til os.( 57,50 dkk  )

Ved levering DHL express ( udlandet ) er der en levering på 2-5 hverdage – Chokodesign.dk sender ikke til UK ( Storbritanien )Norge,Schweiz

Omadressering af pakke :

Hvis der er skrevet forkert adresse – mangelende hus nr – forkert postnummer etc.. Vil man blive opkrevet et gebyr på 60,00 dkk som skal betales via mobilpay.

Devo essere a casa alla consegna?

Som kunde behøver man ikke være hjemme på leveringstidspunktet. Du skal blot angive et sted hvor budet må sætte kassen. ( hvis ikke der skrevet en kommentar vil der blive skrevet : ” Hvis ingen hjemme – må stilles i tørvejr/skygge” ) Vi har herunder lavet et par gode eksempler på hvor pakken kan sættes :

( Det er på eget ansvar pakken må stilles ! )

 • Garage
 • Il carport
 • Porta anteriore anteriore
 • Porta d'ingresso nella navata (questo richiede che ci sarà sempre l'accesso alla navata durante il giorno )
 • Capannone
 • Playhouse
 • Scatola di cuscino sulla terrazza
[/grid_6]

Consegna al lavoro

Puoi anche scegliere di consegnare il tuo pacco sul posto di lavoro, ma devi comunque ricordarti di specificare in quale reparto consegnare, quindi siamo assolutamente sicuri che riceverete il vostro cioccolato il prima possibile. Qui di seguito abbiamo fatto alcuni buoni esempi di dove il pacchetto può essere consegnato:

 • Fornito in ricezione
 • Consegnato in negozio
 • Consegnato in entrata articoli
 • Consegnato in magazzino
 • Consegnato in ufficio

Afhentning i vores butik

Du er også meget velkommen til at komme og afhente din pakke. Husk dog at krydse af i feltet “Afhentning i butik”. Når du får en mail fra os med at “din ordre er nu gennemført ” er din ordre klar til afhentning i butikkens åbningstid.
Magazzino / Indirizzo ufficio
T:SYSTEM.WINDOWS.MEDIA.MEDIA3 DK Kohaven 23 5300 Kerteminde

Apertura

Lunedì - Venerdì: 08.00 - 16:00

Telefono

Tel.: 65325240 fra kl 8.00 - 16.00

Posta elettronica

Posta elettronica: info@chokodesign.dk